Hvordan bruke ORMUS:

ORMUS har effekt på alt levende uansett hvordan det brukes. Det påvirker positivt mikroorganismer, planter, dyr og mennesker.

Hos mennesker ser vi på aurafotografier, at auraen endrer seg etter få minuttet. Vi ser at høyre og venstre hjernehalvdel blir koherente, vi ser på kirlian-fotografier at feltet forsterkes. Alt dette skjer automatisk.

ORMUS er veldig programmeringsbar. Vi kan derfor øke effekten med våre tanker og følelser. Jeg anbefaler derfor at vi tar om glasset med ORMUS og tydelig ser for oss hva vi ønsker å oppnå.

Om vi ønsker maksimalt effekt anbefales å bruke et kvarter eller mer til meditasjon. Da har vi på forhånd håndskrevet våre intensjoner samt de følelser vi vil få når dette skjer. Før vi inntar ORMUS kommer vi til ro og leser høyt på seddelen. Så inntar vi ORMUS, lukker øynene og bruker pusten til å komme helt i nuet. Deretter ser og opplever vi hvordan det føles, når alle intensjonene er manifestert. Hold denne tilstand så lenge det er naturlig. Jo sterkere følelser, jo sterkere blir det «elektromagnetiske» feltet som tiltrekker det vi ønsker. Glem alt om når eller hvordan manifestasjonene skjer. Det er i denne tilstand at det skjer en omprogrammering av våre gener, her skjer endringer i våre hormoner og neurotransmittere, her responderer vårt immunsystem og det dannes stamceller til reparasjon og gjenoppbygging av beskadiget vev.

Som et eksempel vil jeg gjengi min egen liste med intensjoner. Jeg har nettopp startet på en «kur» for å gjenoppbygge min helse.

Intensjon; God hørsel uten høreapparat. Godt syn uten briller. Velfungerende fordøyelse. Velfungerende lunger. Velfungerende hjertepose. Velfungerende ledd og muskler.

Følelser: Føler meg velsignet med min kropp. Dypt takknemlig for min gode helse. Føler meg sterk. Livet er godt.

Som et hjelpemiddel bruker jeg en drøm jeg hadde for et per måneder siden. Her løp jeg sammen med ulver. I drømmen var min kropp helt perfekt. Mine sanser var knivskarpe. Kroppen var smidig. Jeg løp veldig sterkt og visste at jeg kunne løpe i timevis. Disse bildene og følelser gjenbruker jeg i min meditasjon.

Lykke til.